Stress


Therapie bij stress

Stress, het lijkt soms wel of bijna iedereen er last van heeft! Een gebrek aan rust en evenwicht als gevolg van het haastige tempo van deze maatschappij en een toenemende druk van verantwoordelijkheden.

We kennen het allemaal … er gebeuren dingen die ons storen en we willen die zo gauw mogelijk oplossen. Logisch! Het vervelende is alleen dat stress onze intuïtie blokkeert, we kunnen niet meer rustig invoelen wat goed voor ons is. En we kunnen dingen gaan doen of zeggen, waar we later spijt van hebben.

Je hebt ongetwijfeld gemerkt in je leven: alle echt goeie ideeën zijn gekomen als je ontspannen bent en open staat. Niemand krijgt temidden van ernstige stress opeens een briljante ingeving. De energie van een probleem is een heel andere energie dan die van de oplossing.


Stress

Een nieuwe balans vinden

Een beetje stress is een prima verschijnsel als die je stimuleert om dingen aan te pakken. De druk kan echter zo groot worden dat je juist minder goed functioneert en ook lichamelijke klachten krijgt.

Dan is het goed om de balans op te maken: wat vind ik belangrijk, wat minder? Wat geeft energie, wat neemt energie? Een nieuwe balans vinden die ervoor zorgt dat je met plezier verder kunt.

Wil je ook weer met plezier verder?

Neem gerust even contact met een van ons op.
Therapeuten

erwin-waarsing-therapie-rotterdam
Rotterdam Noord
Ik ben Erwin, therapeut voor individuele therapie.

Je kunt bij mij terecht voor een breed scale aan klachten en problemen. Ik zie de laatste tijd veel cliënten die last hebben van vormen van onzekerheid en laag zelfbeeld, stress problematiek, problemen met relaties en omgaan met emoties.

Contact met Erwin


relatietherapeut-rotterdam
Rotterdam
Ik ben Lies, relatietherapeut in Rotterdam.

Jullie kunnen bij mij terecht voor relatietherapie en ook voor individuele psychotherapie.

Ik zie onder andere koppels met thema’s als affaires en vreemdgaan, intimiteitsproblemen, jaloerse gevoelens, bindingsangst en verlatingsangst, onzekerheid.

Contact met Lies
10 tips bij stress:


Psycholoog Rotterdam
Psycholoog Rotterdam: Therapie, coaching en relatietherapie bij allerlei klachten, zoals:

Therapie rotterdam Therapie bij Erwin
Schiebroeksestraat 35b
3037 RS Rotterdam
Relatietherapie rotterdam Relatietherapie bij Lies
Kees Pijlstraat 106
3077 MH Rotterdam
EMDR-Therapie rotterdam EMDR-therapie bij Valeria
Barbizonlaan 104
2908 ME Rotterdam
Aangesloten bij:

Therapiepsycholoog.com Relatietherapeuten.net
Top