Stress

Stresstherapie Rotterdam

Therapie bij stress

Stress, het lijkt soms wel of bijna iedereen er last van heeft! Een gebrek aan rust en evenwicht als gevolg van het haastige tempo van deze maatschappij en een toenemende druk van verantwoordelijkheden.

We kennen het allemaal … er gebeuren dingen die ons storen en we willen die zo gauw mogelijk oplossen. Logisch! Het vervelende is alleen dat stress onze intuïtie blokkeert, we kunnen niet meer rustig invoelen wat goed voor ons is. En we kunnen dingen gaan doen of zeggen, waar we later spijt van hebben.

Je hebt ongetwijfeld gemerkt in je leven: alle echt goeie ideeën zijn gekomen als je ontspannen bent en open staat. Niemand krijgt temidden van ernstige stress opeens een briljante ingeving. De energie van een probleem is een heel andere energie dan die van de oplossing.


Stress

Een nieuwe balans vinden

Een beetje stress is een prima verschijnsel als die je stimuleert om dingen aan te pakken. De druk kan echter zo groot worden dat je juist minder goed functioneert en ook lichamelijke klachten krijgt.

Dan is het goed om de balans op te maken: wat vind ik belangrijk, wat minder? Wat geeft energie, wat neemt energie? Een nieuwe balans vinden die ervoor zorgt dat je met plezier verder kunt.

Wil je ook weer met plezier verder? Maak een afspraak. Ik help je graag verder!


Mark

Neem contact op
10 tips bij stress:


Psycholoog Rotterdam Ervaringen van cliënten
Mark heeft ons goed geholpen. Luistert goed en probeert meteen mee te denken ...
Neem contact op

✔ Ook 's avonds
✔ Voordelig tarief

psycholoog rotterdam Psycholoog Rotterdam
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 4 reviews
psycholoog rotterdam Psycholoog Rotterdam
Berkendaal 175
3075 XD Rotterdam
Route naar mijn praktijk
Top